Čistilna pena za obraz PREMIUM VRTNICA, 150 ml

  • Čistilna pena za obraz PREMIUM VRTNICA, 150 ml
8.50

  • Z rastlinskim glicerinom, ki vlaži kožo in jo ščiti pred zunanjimi vplivi.
  • Brez izsuševanja, draženja in zategovanja kože.
  • V stiku z vodo se spremeni v peno.
  • Oljno čistilo na 100% naravni osnovi, ki odstrani vse nečistoče in sledi ličil.
  • Za suho kožo.


To oljno čistilo za obraz se v stiku z vodo spremeni v  svilnato peno, ki skrbno očisti kožo, odstrani nečistoče in sledi ličil. Obogatena je z rastlinskim glicerinom, ki je znan po svojih pomirjevalnih in zaščitnih lastnostih. Koža je prijetna na dotik, brez izsuševanja.

Način uporabe

Čistilno peno za obraz podrgnite med dlanmi in umijte predhodno umit obraz. V stiku z vodo se bo ustvarila svilnata pena, ki bo temeljito očistila vse pore na obrazu in odstranila ličila. Pena je narejena z naravno površinsko aktivno snovjo, zato je verjetnost draženja zmanjšana na minimum..

Mnenja naših strank:

Latest Reviews

Se sploh ne spomnim kdaj sem prvic narocila vase izdelke (ze dosti let) . Vem pa, da od takrat zame druge kreme ne obstajajo vec. Si ne predstavljam dan brez njih. Zjutraj zacnem dan in zvecer gazakljucim z vasimi cudovitimi izdelki. Zame edini in najboljsi. HVALA VAM.

Manuela (29/02/2024)

5/5

Stara sem 49 let. Izdelke smilja mi je mož prvič kupil pred dvemi leti. Izdelke od takrat naprej uporabljam vsak dan. Dnevna in nočna krema sta zame vredni vse pohvale tudi serum za okoli oči je fantastičen.

Manja Hlade Majetič (13/01/2023)

5/5

Odlični produkti. Zame najboljše kreme za obraz, serum za oči je pa sploh top!

Brigita (17/12/2022)

5/5

Zelo zadovoljna ,ter prijeten vonj

Angela Tomše (10/06/2022)

5/5
Napišite mnenje
še brez ocene Napišite mnenje

KAJ VSE VSEBUJE?

Ključne sestavine:

RASTLINSKI GLICERIN - je bistra, brezbarvna in viskozna tekočina. Uporablja se kot sredstvo v kozmetiki, zobnih pastah, šamponih, milih, zdravilih rastlinskega izvora, farmacevtskih izdelkih in drugih gospodinjskih izdelkih. Kot naravna sestavina z mehčalnimi lastnostmi je neprecenjliv, ker lahko zmehča in pomiri kožo ter pomaga zunanji povrhnjici, da zadrži vlago. To pomaga razložiti, zakaj je to eden izmed najbolj priljubljenih kozmetičnih dodatkov, ki se danes uporabljajo.

 

Plantapon SF - Izjemno blaga površinsko aktivna osnova, dovoljena v naravni kozmetiki, ki se uporablja kot penilec za nežno čiščenje kože brez izsušitve. Plantapon SF ne vsebuje koznervansov, sulfatov, betaina in etilen oksida, vendar je kljub temu izredno učinkovit.

 


INCI:

Aqua Purificata, Sodium Cocoamphoacetate (and) Glycerin (and) Lauryl Glucoside (and) Sodium Cocoyl Glutamate (and) Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Glycerine, Dehydroacetic acid (DHA) & benzyl alcohol, Parfume.


Proizvajalec in odgovorna oseba je Divlji cvit d.o.o., Trnava VII. 13, 10040 Zagreb, Hrvaška.

Najbolje prodajani