Naša zgodba

Znamko Divji cvet proizvaja majhno družinsko podjetje za proizvodnjo naravne kozmetike. Ustanovitelja sta Suzana Vukelja in Igor Pukljak. Zgodba se je začela leta 2015, ko smo se odločili zagnati lastno proizvodnjo naravne kozmetike.


Kako smo začeli?

Prve recepte so navdihnili lokalno oljčno olje,  zelišča in tradicija. Prvi izdelki so bili ustvarjeni iz te preprostosti in čistosti formulacij. Nanje smo še posebej ponosni, saj so dokazali, da za izdelavo kakovostne naravne kozmetike zadostuje le moč narave.


Naravna kozmetika

Danes ponujamo široko paleto izdelkov za nego obraza in telesa. Najbolj poznani smo po izdelkih iz Smilja, ki so nam odprli številna vrata, njihovo kakovost pa so prepoznale zadovoljne stranke. Naši izdelki so namenjeni vsem ljubiteljem naravne kozmetike, tistim, ki podpirajo male proizvajalce in znajo prepoznati kakovostne ročno izdelane izdelke.


Tradicionalne in inovativne formulacije

Še vedno radi pripravljamo tradicionalne formulacije, ki jih navdihujejo zelišča, smo jih pa dopolnili z zahtevnejšimi izdelki z več aktivnimi sestavinami, ki jih uporabnice pogosto kombinirajo s klasičnimi.


Kakovost, ki prihaja iz narave

Sestavine, ki jih uporabljamo v vsakodnevni proizvodnji, ustrezajo najvišjim standardom kakovosti in imajo vso potrebno dokumentacijo. Bazna olja, masla, eterična olja in različne aktivne sestavine so združene v edinstvene recepture brez parabenov, silikonov, umetnih barvil in dišav.


Proizvodnja

Vsi naši izdelki so izdelani ročno, kar zahteva veliko časa, znanja, truda in ljubezni. Izdelujejo jih v majhnih serijah, kar zagotavlja svežino in kakovost izdelka.


Za konec …

Zgodbo ves čas pišemo ambiciozno, zdaj pa želimo še z dodatno motivacijo in novimi partnerji v tujih državah, izdelke prinesti v čim več domov po vsem svetu. Upamo, da nas boste podprli tudi vi in ​​postali del te hkrati male in velike zgodbe.Še naši  podatki:

VELEGRAF trgovina in svetovanje d.o.o.,

Bračičeva 5, 2314 Zg. Polskava

Ident. št. za DDV: SI53380380 - smo davčni zavezanec
Matična številka: 8124523000
IBAN:SI56 3000 0002 3075 560 (N banka d.d.)

Zavezanec je registriran na Ajpes
Datum vpisa: 11.1.2018
Srg. vpisa: 2018/1321
Ustanovni kapital: 7.500 €
Zastopnik podjetja: Zalokar Renato, direktor