Nina Gazibara,  promotorka in obraz znamke

Moje ime je Nina Gazibara, nekateri me poznate kot bivšo manekenko, TV voditeljico in fotomodel. Ker sem že zelo zgodaj, pri 16 letih stopila v svet mode in medijev ter posledično dekorativno kozmetiko, je bila moja koža izpostavljena marsičemu. Dolgoletna izpostavljenost ličilom, in seveda leta sama, so pustila posledice. Testirala sem veliko krem, tudi zelo dragih saj so potrebe drugačne s staranjem . V kasnejšem starostnem obdobju so se pojavile težave s kožo in zlasti moja koža na obrazu je čez noč postala razdražena, rdeča, srbeča in zabuhla. Zamenjala sem veliko krem, vendar so težave ostale. Poglobila sem se v raziskovanje sestavin krem na internetu in ugotovila, da le naravne kreme nimajo različne sintetične dodatke, ki mi verjetno povzročajo težave! Z uporabo naravnih krem sem postopoma odpravila iritacijo in sem zadovoljna uporabnica naravnih krem že 20 let!


Kozmetiko "Divji cvet" sem odkrila po naključju na Facebook-u, kot verjetno večina rednih uporabnic. Cena za naravno kozmetiko je bila ugodna, ni se mi zdelo, da veliko tvegam, če poskusim še te izdelke. Še najbolj zato, ker so imeli izdelke iz smilja, ki je redko zastopan pri drugih blagovnih znamkah.

Nad rezultati sem bila, ne samo presenečena, celo šokirana. Ne samo da so bili nad pričakovanji, prišli so v zelo kratkem času. Kot bivša manekenka, kot ženska, sem si želela sodelovati in pomagati razširiti dobro besedo in predstaviti znamko Divji cvet najširšemu krogu žensk.


Z Andrejo, ki kozmetiko predstavlja v Sloveniji, sva zelo hitro našli skupno besedo in interes. Sodelovanje je bilo dogovorjeno v enem telefonskem klicu.

Zato vas danes, drage redne uporabnice in radovedne obiskovalke, pozdravljam, kot del ekipe, z ambicijo, da delim svojo iskreno izkušnjo z vami. Meni izdelki zelo pomagajo. Želim si, da bi tudi vam.

Z lepimi pozdravi, Nina Gazibara.


 

Andreja Zalokar, predstavnica za Slovenijo

Pozdravljene, drage obiskovalke!

Najprej zahvala vsem ki ste nas v pol leta že spoznale, se odločile izdelke preizkusiti in ste ostale z nami.

Moja izkušnja s kozmetiko Divji cvet se je začela nekoliko drugače, kot za vas. Spoznala sem jo na hrvaški obali. Kupila sem jo v trgovini, kot darilo za svojo prijateljico. Ker sem svojo lastno kremo med pakiranjem pozabila doma, sem kupila še "najnujnejše" zase. Seveda sem jo odprla še isti večer. Uporabila sem jo tudi naslednje jutro. In spet zvečer... in že drugi dan uporabe nisem mogla spregledati dejstva, da se je moja koža odzivala bolje, kot na kremo, ki sem jo uporabljala vrsto let.

Ker pri nakupu nisem bila pozorna (kupila sem marsikaj), sem iskala račun, koliko je krema sploh stala. Presenečena sem odkrila, da je bila skoraj pol cenejša od kreme, ki sem jo redno uporablaja že dlje časa. Ker sva bila z možem zaradi Covid krize (ki nas je zelo prizadela) na razpotju poslovne poti, sem po tihem vprašala "Ali se to že prodaja v Sloveniji?"

Ni trajalo dolgo, da sva izbrskala kontakte lastnikov in povprašala o možnostih sodelovanja. Od tu naprej se je vse zgodilo zelo hitro. Suzana (lastnica znamke) je bila navdušena nad sodelovanjem. In kot pravijo - ostalo je zgodovina.

Danes vas, kot zvesta uporabnica izdelkov, brez slabe vesti vabim, da jo preizkusite še sami. Da vam zadevo še olajšamo, smo se z lastnico dogovorili o pripravi 5ml testerjev. Večina strank, ki se odloči za testerje, na koncu naroči polno embalažo.

Še naprej se bomo trudili, da znamko izdelkov Divji cvet predstavimo najširšemu krogu uporabnic po vsej Sloveniji.

 


Suzana Vukelja, ustanoviteljica znamke Divji cvet

Pozdrav vsem uporabnicam v Sloveniji!

Vas zanima, kako se je vse začelo? … Na idejo, da bi ustanovila svojo blagovno znamko, me je pripeljala ljubezen do kozmetike, ki jo gojim že od mladih let. Z naravno kozmetiko sem se od blizu prvič srečala na sejmu domačih izdelkov, kjer sem kot mlada študentka opravljala prakso. Navdušila sem se nad proizvodi iz sivke.  Kmalu sem, z majhnimi koraki, začela raziskovati in počasi proizvajati naravno kozmetiko za lastno uporabo. Sčasoma sem svoje izdelke ponudila še prijateljem in sorodnikom, ki so jih sprejeli zelo pozitivno in mi vračali same pozitivne povratne informacije. Poleg samostojnega učenja ob strokovni literaturi sem se pričela redno udeleževati različnih delavnic, kjer sem se naučila izdelovati vse vrste kozmetičnih izdelkov. To počnem še danes, da sem seznanjena z aktualnimi trendi in novostmi v kozmetiki.

Na začetku svoje poti sem se lotevala predvsem izdelave masažnih olj, oljnih pilingov in različnih maceratov, ter jih prodajala na sejmih. Danes se mi večina teh izdelkov zdi preveč preprostih. Svoj fokus sem posvetila zahtevnejšim segmentom krem in trdih mil.

Za izdelavo prvega recepta za trdo milo pod blagovno znamko Divji cvet, s katerim sem bila zares zadovoljna,  sem potrebovala 6 mesecev. Kmalu zatem sem pričela z recepti za kreme za roke in obraz. Ob nadaljnem izobraževanju in raziskovanju se je paleta izdelkov širila. Po treh letih sem izdelala recepte za 20 izdelkov, nato pa sem jim v letu dni priključila še 20. Ob tej »eksploziji« ustvarjalnosti se mi je v proizvodnji pridružil še mož.


Danes smo najbolj znani po kolekciji izdelkov iz smilja.Ves čas razvijamo in testiramo nove izdelke, tudi na segmentih, kjer nas trenutno še ni. V vsakem primeru obljubljamo, da bodo vsi novi izdelki enako kvalitetni, kot dosedanji, morda pa še boljši! Na Hrvaškem svoje izdelke prodajamo v več kot sto trgovinah z lokalnimi izdelki, imeli pa smo priložnost vstopiti še v prodajni sortiman verige Interspar. To se je izkazalo za odlično potezo, zato letos načrtujemo nadaljne širitve.

Izven Hrvaške so naši izdelki na voljo v Sloveniji in Veliki Britaniji, letos pa načrtujemo širitev prodaje  tudi na Poljsko in v Nemčijo.


    Še naši  podatki:

VELEGRAF trgovina in svetovanje d.o.o.,
Bračičeva 5, 2314 Zg. Polskava

Ident. št. za DDV: SI53380380 - smo davčni zavezanec
Matična številka: 8124523000
IBAN:SI56 3000 0002 3075 560 (N banka d.d.)

Zavezanec je registriran na Ajpes
Datum vpisa: 11.1.2018
Srg. vpisa: 2018/1321
Ustanovni kapital: 7.500 €
Zastopnik podjetja: Zalokar Renato, direktor