Podjetje Velegraf d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zasebnost vseh naših strank.


S to izjavo se zavezujemo, da bomo varovali zasebnost uporabnikov, kupcev in obiskovalcev našega spletnega mesta ter varnost osebnih podatkov, ki nam jih posredujemo prek tega spletnega mesta.

To obvestilo opisuje vrsto informacij, ki jih lahko zbiramo od vas, ko obiščete našo spletno stran in pojasnjuje, kako jih uporabljamo, ter ukrepe, ki jih izvajamo za njihovo zaščito. Obvestilo opisuje tudi možnosti izbire glede zbiranja in uporabe vaših podatkov ob obisku našega spletnega mesta.

Katere podatke zbiramo o vas in kako jih uporabljamo?

Na splošno lahko obiščete naše spletno mesto, ne da bi razkrili osebne podatke o sebi. Ko obiščete to spletno stran, ne zbiramo vaših osebnih podatkov (kot so vaše ime in kontaktni podatki), razen če prostovoljno oddate podatke z uporabo enega od razpoložljivih obrazcev za določen namen (kontaktni obrazec, obrazec za registracijo, obrazec za nakup, obrazec za naročite se na novice) in s tem dajte soglasje k zbiranju in uporabi vaših osebnih podatkov za navedene namene. Vsi osebni podatki se uporabljajo izključno za namene, za katere so bili zbrani in za katere je bilo dano soglasje. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko dajo osebe, stare 16 let ali več, osebe, mlajše od 16 let, pa starši ali skrbniki. Nakupijo lahko osebe, starejše od 16 let. Zbranih podatkov na noben način ne bomo dali na voljo nepooblaščenim tretjim osebam, razen za namen, ki ga predpisuje zakon. Vsi podatki se izbrišejo po prenehanju namena, za katerega so bili zbrani, torej prekinitvi pogodbenega razmerja, in najpozneje po poteku vseh zakonskih obveznosti v zvezi s hrambo osebnih podatkov.

Tu so dodatne okoliščine, v katerih bomo vaše podatke delili s pooblaščenimi tretjimi osebami in dodatne namene, za katere uporabljamo vaše podatke:

Posredovanje informacij družbi Google Inc.
Google zbira podatke z našo uporabo storitve Google Analytics na našem spletnem mestu. Google te podatke, vključno z naslovi IP in podatki o piškotkih, uporablja za različne namene, na primer za izboljšanje našega poslovanja s povratnimi informacijami. Informacije se anonimno delijo z Googlom. Če želite izvedeti več o tem, katere podatke Google zbira, kako jih uporablja in kako nadzirati podatke, poslane Googlu, obiščite stran Googlove partnerske politike o zasebnosti. Google Analytics lahko onemogočite z namestitvijo naslednjega dodatka za brskalnik: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook pixel / sledenje konverzijam
Z vašim dovoljenjem naše spletno mesto uporablja Facebook-ovo sledenje konverzijam Pixel. Na ta način lahko spremljamo vaše gibanje, ko kliknete oglas na Facebooku, in spremljamo učinkovitost oglasov na Facebooku za statistiko in tržne raziskave. Podatki, ki jih zbiramo, so popolnoma anonimni. Vendar zbrane podatke Facebook shranjuje in obdeluje (v skladu z njihovo politiko uporabe podatkov, ki jo najdete na naslednji povezavi: https://www.facebook.com/about/privacy/). Facebook sledenje konverzijam omogoča Facebooku in njegovim partnerjem, da vam prikazujejo oglase na Facebooku in zunaj njega. Piškotek v ta namen bo shranjen v vašem računalniku. (Če želite preklicati soglasje, obiščite povezavo: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences)

Računovodstvo
Podatke delimo z našimi računovodji za davčne namene. Na primer, račune, ki jih izdajamo in prejmemo, delimo z našimi računovodji z namenom izpolnjevanja davčnih obračunov in računov ob koncu leta.

Vrste obdelanih osebnih podatkov

Osebni podatki, zbrani na podlagi kontaktnega obrazca, so: ime in priimek ter elektronska pošta, poleg tega pa tudi navedba: naslov, mesto in poštna številka, telefonska številka, podjetje.
Osebni podatki, zbrani na podlagi vaše naročnine na novice, so: e-poštni naslov.
Osebni podatki, zbrani na podlagi prijavnice in obrazca za nakup: država, ime in priimek, ime podjetja, e-naslov, naslov, nadstropje stanovanja itd., Mesto in poštna številka, telefonska številka.

Informacije, ki se samodejno zbirajo na naši spletni strani

Informacije samodejno zbiramo v dnevniških datotekah strežnika, kot so vaš naslov IP, vrsta brskalnika, strani za preusmeritev / izhod in operacijski sistem. Te podatke uporabljamo za upravljanje naših spletnih strani in naših tehničnih rešitev, za razumevanje, kako obiskovalci krmarijo po našem spletnem mestu in storitvah, in za izboljšanje vaše izkušnje, ko uporabljate naša spletna mesta in storitve.

Pravice anketirancev:

Zagotavljamo pogoje, da se lahko odločite za obdelavo vaših osebnih podatkov. Najprej vam podeljujemo naslednje pravice:

Pravica do dostopa do podatkov

Imate pravico zahtevati potrditev, da obdelujemo vaše podatke, in če je tako, pridobiti dostop do teh podatkov. V primeru, da obdelamo veliko količino podatkov, ki se nanašajo na vas, vas lahko prosimo, da navedete svojo zahtevo za dostavo določenih skupin podatkov, ki jih obdelujemo o vas, na primer številko vašega naročila.

Pravica do popravka

V primeru, da opazite, da obdelujemo netočne ali nepopolne podatke o vas ali jih želite spremeniti, imate pravico zahtevati njihov popravek ali dodajanje nepopolnih osebnih podatkov. Da bi zagotovili, da vedno obdelujemo samo natančne osebne podatke o vas, nas morate nemudoma obvestiti o vseh spremembah le-teh.

Pravica do brisanja (“pravica do pozabe”)

Za izbris osebnih podatkov se lahko zahteva, na primer, če ste umaknili soglasje za obdelavo vaših posameznih podatkov, kadar se vaši osebni podatki obdelujejo nezakonito ali če vaši podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili kakor koli zbrani ali obdelani. Upoštevajte pa, da vaših podatkov ne bomo mogli izbrisati, če so potrebni za izpolnjevanje zakonskih obveznosti, pogodbenih obveznosti in drugih pravnih podlag iz Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Pravica do omejitve obdelave

Imate pravico pridobiti omejitev obdelave vaših osebnih podatkov, ki jo je mogoče zahtevati, na primer, če ste nasprotovali obdelavi podatkov, dvomite v točnost obdelanih osebnih podatkov ali zakonitost njihove obdelave, vendar ne želite, da se ti podatki izbrišejo za izpolnitev zakonskih zahtev.

Pravica do prenosljivosti podatkov

Če obdelava temelji na vašem soglasju ali se izvaja za izvajanje pogodbe, sklenjene z vami, in se hkrati izvaja na avtomatiziran način, imate pravico do prejemanja vaših osebnih podatkov, ki smo jih prejeli od vas. Če zahtevate, bomo vaše osebne podatke prenesli neposredno na drugega upravljavca, če je to tehnično izvedljivo.

Pravica do ugovora

Glede na vaš poseben položaj lahko kadar koli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, zato bomo njihovo obdelavo omejili. Prav tako bomo omenjene podatke izbrisali in jih nehali obdelovati, razen če dokažemo, da obstajajo razumni in upravičeni pravni razlogi za njihovo hrambo. Poleg tega imate kadar koli pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja. Po vložitvi pritožbe se vaši osebni podatki prenehajo obdelovati za navedeni namen.

Pravica do pritožbe nadzornemu organu

Če menite, da je obdelava vaših osebnih podatkov v nasprotju s splošno uredbo o varstvu podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri pristojnem nadzornem organu.

Pravica do umika soglasja

Če obdelava vaših osebnih podatkov temelji na vašem soglasju, jih imate pravico kadar koli umakniti, brez kakršnih koli posledic. Elektronsko na elektronski naslov: info@divjicvet.si, po pošti na naslov Velegraf d.o.o. (Divjicvet.si), Bračičeva 5, 2314 Zg. Polskava.

Opomba – pri prijavi je treba identificirati prijavitelja. Razlog je zaščita vas kot lastnika osebnih podatkov.

Varnost vaših osebnih podatkov

Zavezani smo k ustreznim tehničnim in organizacijskim ukrepom za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim ali nezakonitim ravnanjem ter pred nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbami. Pri zagotavljanju vaših osebnih podatkov prek našega spletnega mesta se ti podatki varno pošiljajo prek interneta z visokokakovostnim šifriranjem in shranjujejo na naših varnih strežnikih v EU. Skrbimo za varnost otrok in verjamemo, da se mladoletniki ne morejo sami odločati o uporabi naših izdelkov. Starše spodbujamo, da se zanje odločajo. Z naročanjem oseb, mlajših od 16 let, mladoletnike varujemo pred nepooblaščeno uporabo storitev informacijske družbe.

Odpravljanje nesporazumov ali dodatnih težav:

Če želite odpraviti morebitne nesporazume ali postaviti dodatna vprašanja, uporabite telefonsko številko 070 66 66 00 ali e-pošto info@divjicvet.si

Za vsa dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate na:

Velegraf d.o.o.
Bračičeva 5, 2314 Zg. Polskava
Slovenija
Telefon: 070 66 66 00
E-naslov: info@divcjicvet.si