IZBIRA IZDELKOV

Ko na strani divjicvet.si  najdete izdelek, ki bi ga želeli naročiti, kliknite »V košarico« ter določite količino. Če količine ne spreminjate, bo samodejno dodan 1 komad izdelka. Ko dodate izdelke, ki ste jih želeli kupiti, na vrhu strani desno kliknite na napis »Košarica« ali na ceno, izpisano ob njej.  Odprla se vam bo spletna košarica, kjer lahko spreminjate količino želenih izdelkov ali jih v celoti odstranite iz košarice.

Če ste prejeli promocijsko kodo za popust, jo lahko vnesete tako d akliknete na gumb »Uporabite kodo kupona«, ki se nahaja pod izpisanimi izdelki v košarici. Po vpisu kode kliknite na gumb »Uporabi kupon«, na kar bo popust samodejno obračunalo.

Če želite z dodajanjem izdelkov nadaljevati, kliknite na gumb »Nazaj na izdelke«. Če želite oddati naročilo pa kliknite na gumb »Naprej na blagajno«.


ODDAJA NAROČILA

Odprla se vam bo stran za vpis osebnih podatkov. Nato vpišite svoje podatke za dostavo in način plačila, ponovno preverite svoje naročilo ter s kljukico potrdite, da se strinjate s splošnimi pogoji, ki se vam izpišejo s klikom na »Splošni pogoji« . Za nadaljevanje kliknite na gumb »Naprej na potrditev«. Tukaj se bodo še enkrat izpisali naročeni izdelki. Naročilo dokončno potrdite s klikom na gumb »Zaključi nakup«, ali pa kliknite na gumb »Nazaj, če želite karkoli spremeniti«. Po kliku na gumb "Zaključi nakup", kupec sprejme el. sporočilo, da je bilo naročilo uspešno oddano. Kupoprodajna pogodba med trgovcem in kupcem je v spletni trgovini trgovca sklenjena v trenutku, ko trgovec kupcu pošlje elektronsko sporočilo o prejetem naročilu.

Izdelki so razvrščeni po kategorijah, poiščete pa jih lahko tudi s pomočjo iskalca. Za več informacij o izbranem izdelku kliknite na sliko ali ime izdelka. V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov.   

Če se naslov dostave razlikuje od naslova naročnika, na blagajni pod naslovom odstranite kljukico pri okencu »Naslov plačnika je enak naslovu prejemnika.« Odprl se vam bo še en obrazec za nov naslov, kamor vnesete naslov dostave.

Na blagajni je na voljo tudi okence »Komentar«, kjer lahko vpišete posebne želje ali navodila (npr. »dostavite čez teden dni« ipd.)


MOŽNOSTI PLAČILA

- Plačilo z gotovino ob prevzemu paketa: vrednost nakupa lahko poravnate z gotovino ali plačilno kartico po povzetju

 -  Bančno nakazilo (po predračunu na IBAN. SI56 3000 0002 3075 560 – N Banka d.d.). Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00, za tem pa številko vašega naročila (npr. SI00 7025). Naročene izdelke bomo odpremili po uspešno opravljenem plačilu na naš TRR

 -  plačilo preko ponudnika Paypal

-   plačilo preko kreditnih/debitnih kartic

Za nobeno od naštetih možnosti plačila ne zaračunavamo kakršnihkoli dodatnih provizij.


MOŽNOSTI DOSTAVE

Pakete dostavljamo z dostavno službo GLS, s katerimi imamo pogodbo.

Naročilo testerjev


Captcha